Om du vill stänga ditt konto permanent kan du göra det genom att välja en permanent uteslutningsperiod via avsnittet Ansvarsfullt spelande i dina kontoinställningar. Tänk på att en permanent självuteslutning innebär att du inte kommer att kunna återaktivera ditt konto eller skapa ett nytt.